تبلیغات
نمایندگی انحصاری چای اکبر و دوغزال سریلانکا - طریقه ی درست کردن چای
نمایندگی انحصاری چای اکبر و دوغزال سریلانکا
بیش از یک قرن سابقه ، بسته بندی شده در سریلانکا

روش دم کردن چای

روش دم کردن چای در عطر، طعم و رنگ چای موثر است. طریقه دم کردن چای به روش چینی به این صورت است که آب را در سماور می‌جوشانند. به ازای هر فنجان چای، یک قاشق چای‌خوری چای خشک را در قوری ریخته و کمی‌آب جوش روی آن می‌ریزند. مدت دو دقیقه در کناری گذاشته و پس از دو دقیقه آب آن را خالی می‌کنند. سپس قوری را از آب جوش پر کرده سه تا پنج دقیقه روی سماور می‌گذارند تا دم بکشد. با این کار چای مقدار زیادی از عناصر مضر خود را از دست می‌دهد.

چگونگی دم کردن چای سیاه: آب را به درجه جوش رسانده (۱۰۰ درجه سانتی‌گراد) سپس روی چای می‌ریزیم. زمان دم کشیدن نباید کمتر از ۳۰ ثانیه و طولانی‌تر از پنج دقیقه شود. زیرا پس ازآن تانین چای به تدریج آزاد شده و اثر محرک کافئین را خنثی و طعم چای را نیز تلخ می‌کند

چگونگی دم کردن چای سبز: دمای آب در این حالت باید ۸۰ تا ۸۵ درجه سانتی‌گراد باشد. به‌طور معمول هر چه کیفیت چای سبز بالاتر باشد، دمای آب هم کمتر است. بهتر است قوری چای پیش از دم کردن با قراردادن قوری درون یک کاسه حاوی آب داغ، گرم شود 

شیوه ی درست دم کردن چای

در یک قوری ، برای هر نفر یک تی بگ بگذارید . آب تازه جوشیده به آن اضافه کنید ،بگذارید تا حداقل سه دقیقه دم بکشد ، آنگاه میل فرمایید .

در یک لیوان ، یک تی بگ در لیوان بگذارید آب تازه جوشیده به آن اضافه کنید . بگذارید 2 تا 3 دقیقه دم بکشد . در صورت تمایل ، شکر ، شیر یا لیمو ترش به آن بیفزایید .

برای تهیه چا ی سرد ، چای داغ را با غلظت مضاعف آماده کرده و آن را در لیوانهای حاوی یخ بریزید ( یخ آب شده غلظت چای را متعادل خواهد ساخت . ) درصورت تمایل می توانید آن را با شکر ، لیموترش  یا نعناع میل فرمایید .